Relax, compare personal loans online

Samle lån / refinansiering - 2018

Hvilken kreditor bør du velge når du skal samle dine lån?

Vi anbefaler følgende strategi for å maksimere sjansene for et godkjent lån med bra rente (2018-02-14). Søk først hos Lendo og deretter hos OPP Finans dersom du ikke er fornøyd med tilbudet eller om du har fått avslag. Du kan til og med prøve Axo.no for å sammenligne flere kreditorer.

Velg deretter den kreditoren med best tilbud, det vil si en lavere rente enn den du har idag eller et månedavdrag som er bedre for deg. Det å søke på et lån vil ikke skade din kreditt, så du kan trygt søke på flere lån.

Om du får avslag fra noen av kreditorene, så kan du søke på en av de andre i listen nedenfor.

Lykke til!

Selskaper Beløp Rente Typ Refinansiering
Lendo Min: 5 000 kr
Max: 500 000 kr
Formidler Søk her »
Annonse
Oppfinans Min: 10 000 kr
Max: 500 000 kr
Bank Søk her »
Annonse
Bank Norwegian Min: 5 000 kr
Max: 600 000 kr
Bank Søk her »
Annonse

Listen og anbefalinger er basert på følgende kriterier:
Renter, betalingsrutiner, løpetider, beløp som tilbys, hvor kundevennlig selskapet vurderes og beste kundevurdering (eksterne nettsteder).

Låneeksempel:
Lendo: Eff.rente 9.61%, 150k o/5 år, etabl.geb. 900 kr, Tot: 195720 kr.
Opp Finans: Eff.rente 17%, 65k o/5år, etabl.geb. 825 kr, Tot: 94478 kr.
Bank Norwegian: Eff.rente 17,8%, 65k o/5år, etabl.geb 950 kr, Tot: 95872 kr.


Nettsiden er drevet med et kommersielt formål
Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Hvordan fungerer det?

Sliter du med høye utgifter på mange smålån og kredittkort? Da kan en refinansiering av disse lånene være noe for deg.

Mange smålån og kredittkort blir fort dyrt. Ofte har de heller ikke samme betalingsfrist, noe som gjør økonomien noe ustabil og uforutsigbar. Ved å refinansiere lånet ditt til kun ett lån vil du ikke bare redusere rentene og utgiftene dine, det vil også hjelpe deg til å få kontroll over økonomien din.

Hvorfor bør du refinansiere?

En refinansiering er å samle opp gammel gjeld du har, ofte mange lån og få disse samlet til kun ett. Når du får innvilget en refinansiering betaler ofte din nye kreditor inn alle smålånene for deg, slik at du også slipper å tenke på dette. En refinansiering vil da redusere dine månedlige utgifter betraktelig og ikke minst gi deg mye bedre rentevilkår enn det du hadde tidligere. Det er viktig å være klar over at en refinansiering aldri sletter gjeld, men reduserer utgiftene dine.

Har du mange lån og en uoversiktlig økonomi vil du få en mye enklere hverdag etter en refinansiering og da kun ett lån å konsentrere deg om. Å redusere renteutgiftene vil også føre til at du blir gjeldfri raskere, da både omkostninger og unødige utgifter vil reduseres betraktelig.

Før du sender avgårde søknaden om refinansiering

Før du sender avgårde søknaden om å refinansiere lånene dine bør du først sette deg ned og finne ut nøyaktig hvor mye du har i lån. Da vil du virke seriøs ovenfor din nye kreditor også og sjansene for å få lånet innvilget vil også øke. Når man søker om lån må man som oftest sende med selvangivelsen sin og her får man jo også en oversikt over hvem man har gjeld til og hvor mye det er. Det er da viktig å huske om man har lån som har kommet etter forrige selvangivelse, som ikke er nevnt her, slik at alt blir betalt inn.

Det finnes to måter å refinansiere smålån og kreditter på, enten ved å søke om et refinansieringslån uten sikkerhet eller ta kontakt med banken man har boliglån hos. Har man høy forbruksgjeld og mange kredittkort er det en stor fordel om man får disse lånene inn i eiendommen man eier, men det er jo langt fra alle som eier eiendom. Da blir alternativet å søke om et lån uten sikkerhet. Selv disse har langt lavere rente enn kredittkortene har.

Kan man refinansiere inkassogjeld?

Det finnes faktisk låneinstitusjoner som går med på å refinansiere inkassolån. Problemet er at du da har brutt en tilbakebetalingsavtale tidligere og det kan være vanskelig å få fornyet tillit. Et alternativ da er å søke om et lån med sikkerhet hvis du er så heldig at du eier selv, eller spørre noen i familien eller andre som stoler på deg om de kan være behjelpelig med sikkerhet og være kausjonist, slik at du får refinansiert dyre lån. Med betalingsanmerkninger og inkassogjeld er det nesten umulig i dag å få boliglån, så for de som skal inn på boligmarkedet er dette et godt alternativ.

Meny