Relax, compare personal loans online

Selskaper

Lendo

Lendo er en kredittinstitusjon som tilbyr forbrukslån, refinansiering og lånetips på det norske markedet. Lendo er eid av mediekonsernet Schibsted, og ble startet opp i vårt naboland Sverige i 2007. Det er dermed sterke finansielle muskler som står bak Lendo. Lendo samarbeider med en rekke ulike banker i Norge, og dette er med på å [..] Les »

Oppfinans

Opp Finans er et norsk selskap som er eid av Gjensidige Bank, og ble etablert i 2011. Opp Finans har som mål å tilby lån til konkurransedyktige priser, og ha fornøyde kunder. Selskapet har spesialisert seg på forbrukslån og refinansiering, og har reklamert mye både på tv og via internett. Opp Finans holder til i [..] Les »

Bank Norwegian

Bank Norwegian er en velkjent aktør på det norske lånemarkedet. Selskapet tilbyr lån, kredittkort, sparing og nettbank. Selskapet omtaler seg selv som en nettbank, noe som innebærer at det er enkelt å håndtere alt via deres nettside. Bank Norwegian eies av Norwegian Finans Holding AS. Mange forbinder nok selskapet med Bjørn Kjos, ettersom han er [..] Les »

Komplett Bank

Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet. Etablert i 2014 med konsesjon fra Finanstilsynet. Komplett Bank er medlem av det norske banksikringsfondet og samarbeider med Komplett Group.

Yabank

yA Bank er en norsk bank som ble etablert i 2006, og tilbyr tjenester som kredittkort, lån på dagen og innskudd. Etter at yA Bank startet opp i 2006 har de inntatt det norske markedet med storm, og fått over 100 000 norske kunder. Banken har solide eiere, og med en kapitaldekning på over 15 [..] Les »

Santander

Santander gir deg alt fra billån og fritidslån du kan bruke på båt eller campingvogn, men de tilbyr også andre lån helt uten sikkerhet. I tillegg tilbyr de også kredittkort og meget gode renter for deg som ønsker å spare. Santander er størst i Norge på bilfinansiering, men tilbyr så mye mer enn bare billån. [..] Les »

Axo

Axo Finans er en videreformidler av refinansiering, lån og forbrukslån på det norske markedet. Axo Finans operer innen det samme segmentet som Lendo, og sender din lånesøknad til flere ulike banker (10 bank partners). Axo Finans er kommet inn på listen til Finanstilsynet over godkjente agenter som driver med utlån av penger. Bankene Axo Finans [..] Les »

Meny